I want to wear

Fluffy Cow

Ribbet colljyge IMG_4637 IMG_4608 Ribgtcollage

 shirt / TOMMY HILFIGER, fluffy sweater / ASOS, skirt / ZARA, boots / ZARA, bag / VINTAGE

Okay først må jeg lige kommentere på de sidste billeder, jeg tabte min taske under shootet og det var åbenbart vanvittig sjovt. Man skulle nok have været der. Anyway, ville lige lægge dem op, tænker måske det vil være godt at i lære mig bedre at kende. Måske det er tid til mere personlige opslag? Men – I dag er jeg på vej til Frankring, hvor jeg lige skal holde en “pre – påske” ferie med min familie. Håber selvfølgelig på en masse fede locations at skyde billeder på! Vi skal være helt nede ved den spanske grænse og der skulle gerne være lige over 20 grader, ahhh.. Det bliver godt ikke at skulle have strømpe bukser inden under ens jeans, eller også er det bare mig som fryser meget. Håber i får en god uge fremad og jeg holder jer opdateret så godt jeg kan. Krydser fingre for lækkert internet! KNUS

//Alright, first a comment on the “laughy photos” in the bottom of the post. Well I dropped my purse, and apparently (as you can see) it was very funny, perhaps you shoulda been there but I just thought id put them up so you guys can get to know me better. Maybe its time for more personal posts? Anyway – today I am on my way to france, my family and me are taking a “pre – easter” trip to France, just to get some air and sun. Its supposed to be quite warm down there (not summer like) but any kind of sun will do! I hope you have a good week ahead of you, I will update as much as I can (kinda hoping for great locations for outfit posts) Crossing my fingers for awesome internet! HUGS

xo

Maria

 

2

 • Jeg hiver ALTID et par strømpebukser indenunder mine jeans i efterårs-, vinter- og forårsmånederne! Jeg nægter simpelthen at fryse – og så er der jo indbyggede strømper, så man ikke skal til at lede efter to der passer sammen. Jamen det er jo bare alt for smart! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jernov

   Ej hvor godt at jeg ikke er den eneste! Det er også vanvittig smart! 😀 xo

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want to wear