Debat: Badesandalen

Denim on Cowboy

Ribyhhcollage IMG_5088 Rittttcollage IMG_5074

jeans / ACNE NEEDLE, shoes / ZARA, tshirt / WETSEAL, denim jacket / LEVIS (second hand) sunglasses / AMERICAN PLASTIC (litteraly) earings / VINTAGE

hej derude! Vanvittigt vejr vi har, jeg er pjattet med det! Man kan jo have tshirt på uden de 2 undertrøjer som ellers normalt følger med korte ærmer (for mig altså) Jeg har været meget basic de sidste 2 – 3 dage, for mig er der intet mere sexet end et par gode jeans og en hvid tshirt, det sidder bare lige i øjet. Jeg fandt de her jeans på trendsales for kun 200 kr og de sidder bedre end nogen jeans jeg nogenside har haft! Elsker at finde dyre ting til gode priser, brugt tøj er min gave!  Nyd det lækre vejr mens det er her! KNUS

//Hello my friends! Its such awesome weather in Denmark, its warm enough to wear a tshirt without having to wear lots of spaghetti trap tops under (like i usually do) Ive been very basic during this lovely weather, to me theres noting more sexy than a white tshirt and a great pair of jeans, its just a winner. HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Debat: Badesandalen