Jeans Jeans Jeans

Debat: Badesandalen

stine-1

Stine Goya for H2O

Hvis en designer er cool nok, bliver det de røre ved automatisk også cool. Rigtig cool. For mig er sundheds sandalen ok, den kan styles og jeg kan godt se dens “coolness” Men det er ligesom om at ved H2O badesandalen står jeg af. Jeg kan på ingen måde se hvordan den flade, andefods agtige form på nogen måde skal være flatterende eller til gavn for den kvindlige silhuet. For mig bliver den ikke sej bare fordi at stine goya har bukket et stykke “guld” om snuden på den. Jeg kan igen kun snakke for mig selv og min personlige mening om stil – jeg synes bare nogengange at vi sluger for meget af det som bliver sat på tallerknen foran os. Det er som om at hvis det er in så mister man automatisk sin kritiske sans og tager det bare på. Der er ingen gode svar eller argumenter til spørgsmålet “hvorfor synes du at de er fede?” og “fordi de er in” eller “jamen andre har dem på” er ikke er acceptabelt svar i min verden.

Hvad synes du om badesandals trenden?? Hvad gør den SÅ lækker og hvorfor er den fed?? Eller synes du som mig at det lige er at presse citronen? 

XO

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeans Jeans Jeans