Packing for Copenhagen

Copenhagen Wednesdays

Ribbhhollage IMG_4436 IMG_4430 Riblllge IMG_4439

 LêLê Street Kitchen // City H.C. Andersens Boulevard 8 1553 København V T: +45 3322 7137 (ikke sponsoreret)

Hej alle! Jeg synes lige jeg ville lægge nogle billeder op fra min dag i dag. Jeg har simpelthen gået københavn tynd og det har vist sig på de super flotte vabler jeg har fået! Jeg har været på nørrebro, frederiksberg og i indre by – bare for at se det og mærke det. Der er også andet til København end strøget. Jeg har også fået opstøvet mig et par enkelte ting, men det er godt nok ikke blevet til meget, hvilket nok er meget godt. Jeg skal trods alt til frankrig på torsdag i næste uge. Jeg spiste frokost på LêLê street kitchen, de har også en formel restaurant som jeg er stor fan af men deres street kitchens er til at komme til for penge og det er en super lækker form for fastfood. Det kan klart anbefales! Nu vil jeg gå ud og hente noget aftensmad og se noget tv. KNUS

//Hello everyone! Thought i’d share some photos from my day today. I have walked all over copenhagen, I have walked so much I have blisters on my feet, but its okay cause Ive seen so much! Theres more to copenhagen then just the tourist spots. I have only bought a few things which is good since I am going to france next thursday. I had lunch at LêLê street kitchen, I am a big fan of the restaurant but if you are on the move the street kitchen is cheaper and a delicious substitute to fast-food. I highly recommend it, they have three locations in Copenhagen. Boun appetite.

xo

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Packing for Copenhagen