Copenhagen Wednesdays

Copenhagen buys

IMG_4443 IMG_4445

 Hej søde læsere. Lige et hurtigt indlæg fra København her på min sidste dag herovre. I går nævnte jeg at jeg havde købt et par små ting som jeg lige vil vise jer. Jeg manglede desperat et par nye jeans så heldigvis kunne weekday lige redde mig. Købte disse højtaljede jeans som jeg synes virker til at være i super lækker kvalitet og til kun 350 kr. & other stories havde halvdelen af butikken på 50% hvilket jo var fantastisk også fordi jeg aldrig har været derinde før men det er helt sikkert ikke sidste gang jeg aflægger dem et besøg. De sælger forresten også de absolut lækreste sko, o – m – g. Bogen IT af Alexa Chung er en bog jeg længe har ville læse og da jeg var inde i Urban Outfitters lå den lige der og så så lyserød ud – måtte have den. Læsning til busturen hjem. KNUS

//Hello sweeties! Just a quick update from Copenhagen on my last day here. Yesterday I mentioned I did a few buys when running around town and I thought Id show you real quick. I needed new jeans, desperately, and luckily weekday had these high waisted jeans which seems to be good quality and they also come with a good price, bonus! & other stories had 50% on half of the store which was amazing. I had never been in there before but 50% off signs draw in the most girls and me also. I must say they have som really great stuff. Also their shoe collection is absolutely brilliant. The book IT by Alexa Chung is something I’ve wanted to read for a while and when I went in Urban outfitters it was just sitting there, all pink and everything, buuy! Reading it on the way home today. HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Wednesdays