Grey Days

Zara Sunnies

Ribbsunniesage IMG_4366

Zara sunglasses here

Lige en hurtig update på en af de ting jeg købte ved Zara (link øverst) manglede nye solbriller da jeg er alt for god til at lægge dem alle mulige steder og til tider sidde på dem. De har fået en masse lækre briller på siden og de er super billige, synes det er lækkert at man kan købe solbriller til under 200 kr og stadig få etui med, virkelig meget thumbs up til Zara herfra. KNUS

//Just a quick update on one of the things I got from Zara (link under the photo) I was in need of new sunnies as I tend to throw mine away and also sit on them from time to time. Zara has really got some great pairs on the site and I think its amazing that even though they are cheap you still get a case to put them in, thumbs up – Zara rocks! HUGS

xo

Maria

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey Days