Zara Sunnies

White Stripes

Ribbgrgrllage IMG_4412

sunglasses / ZARA , shirt / ZARA , jeans / H&M, bag / VINTAGE, shoes / CONVERSE

 Hej alle! Håber det er dejligt vejr der hvor du er. Her er den anden ting jeg fik i min zara pakke den anden dag, min nye stribede trøje. Den er super fed fordi det ikke bare er print men det er selve stoffet som er vævet i de to forskellige farver som bliver til striben. Jeg er håbløst forelskede i tøj som er lavet i lækre materiale og som har en lækker struktur eller tekstur om man vil. Jeg er nødt til at få mig et par nye sorte jeans, jeg synes at dem jeg har på her får min form til at se noget så ‘u’flatterende ud, som om jeg er stoppet forkert og det går fandeme ikke. Er der nogen af jer piger som er helt pjattet med jeres sorte jeans? Fortæl mig endelig hvor de er fra, id love to know! KNUS

//Hello everyone! Hope the sun is shining where ever you are! Here is the other thing I got in my Zara pack the other day, this stripy shirt, I love it because its not ‘just’ a print, its a textured shirt where the white is one thread and the black is another. I am a total sucker for every item that has something special to it and mostly something with texture, I think it totally makes a piece of clothing and the whole outfit. I need to find myself a new pair of black jeans, these that I’m wearing makes me look like I am fat, which I really don’t think I am so thats not good! Do you have any that are really awesome? Please let me know! HUGS

xo

Maria

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara Sunnies