White Stripes

Simplicity

Skærmbillede 2014-03-27 kl. 23.04.45

Stella McCartney knit here , Acne shorts here , Stella McCartney bra here , Acne sneakers here , Phillip Lim small ryder satchel here , Stella McCartney opticals here

Jeg har været på polyvore igen (sorry, det er som om jeg ikke kan stoppe) det er stedet hvor jeg kan sammensætte alt det jeg gerne vil have på. Jeg var simpelthen nødt til lige at dele det her outfit med jer, jeg synes selv det er alt for lækkert. Hvis du er heldig at have nogle ekstra klejner på kiste bunden har jeg lavet links så du kan finde vejen frem til nirvana! Køb og del det med mig så jeg kan se hvilke awesome ting du køber. Kunne godt tænke mig et par nye briller og jeg har påbegyndt en taske opsparing nu – Phillip Lim kunne eventuelt stå for skud, hans tasker er fantastiske. KNUS

//I have created another collage on polyvore (I’m sorry, its like an addiction) its the place where I get to wear what I want, in my dreams. I had to blog these pieces I think they are divine, everything is just in harmony. If you are so lucky to have some extra coins I have made links for you – go buy and share! I am in the market for a pair of new frames and I have begun a bag savings account – I am pretty sure Phillip Lim is my target, his bags are amazing. HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Stripes