Check me

Monki New Arrivals

Skærmbillede 2014-03-12 kl. 19.49.201. Katti Sweat 2. Harper Singlet 3. Iris Sweat 4. Edda Grid Skirt 5. Lena Sweat 6. Iris Sweat

Jeg elsker når der kommer new arrivals lige så meget som jeg elsker når der kommer udsalg. Måske ikke helt så meget men det er kun fordi det nye ikke har de fede priser, og dem er jeg stor fan af. Monki‘s nye ting er super lækre og fuld af forår og så er Monki’s ting normalt super gode til pengene. Jeg har ovenfor vist de 6 fedeste ting (i min mening) som jeg håber at kunne få fingrene i, i den snarreste fremtid. Det burde du også! KNUS

//I love when the new arrivals appear just as much as I love sale. Okay maybe not quite as much but thats only because the new stuff never has the great prices. Monki‘s new arrivals are super cute, fun and spring(y) – and Monki’s stuff is also very good for the money. I have above shown the 6 coolest things (in my opinion) of their new spring stuff, I hope very much I can get my hands on some of it in the near future. You should too!  HUGS

xo

Maria

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Check me