Spring Sale

Grey Days

Ribbetjdjdage IMG_4356

sweater / ZARA, scarf / PIECES, pants / H&M, boots / ZARA, bag / ZARA

Hej alle! Fik lige hurtig nappet et par billeder inden lyset forsvandt fra himlen. Fik en pakke fra Zara i dag, men den kan i få et smug kig af i morgen, det er så dejligt når postmanden kommer! Tror jeg er nødt til at finde et nyt sted at shoppe ellers bliver alt i mit skab zara, det går ikke! Nogle gode forslag?? KNUS

//Hello everyone! I had a super fast photo session just before the light disappeared. Lucky lucky. I got a packet from Zara today, ill show you what it contains tomorrow. Im pretty sure I need to find a new webshop or else my whole closet is gonna be Zara, any suggestions guys?? HUGS

xo

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring Sale