Monki New Arrivals

DIY Pleather skirt and Top

Ribhihihage IMG_4085 Rihehage

top and skirt designed and made by me

Så blev jeg endelig færdig med mit sommer set – i rigtig god tid til sommer. Nederdelen er lavet ud fra et mønster som jeg fik i stof og stil, jeg har bare efterfølgende lavet nogle ændringer i form af længde, snit og tilpasning. Toppen er tegnet direkte på stoffet i fri hånd. Laver nok noget mere i det her hvide “læder” synes det er alt for fedt, kan slet ikke få nok af det. Tænker at det næste bliver en kjole eller et par shorts. I kan købe stoffet i stof og stil forretningerne, de ligger mange steder i landet. Det hedder vist bare hvid kunstlæder. God weekend derude! KNUS

//Finally Im done with my summer set – long before summer but still. The skirt is made from a pre made shape I have just made some alterations in its shape and fit. The top is drawn directly on the fabric and then just sewn together. I am probably gonna make more in this white pleather, its so gorgeous I can’t get enough of it! Im probably gonna make a dress or a pair of shorts next. You can buy the fabric in stof og stil. Have a great weekend! HUGS

xo

Maria

 

 

4

 • Anna Havanna

  Det er virkelig et flot sæt du har lavet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Krog

  Hold da hvor er det bare fedt!!
  Gid jeg var lige så kreativ som dig 🙂
  Hvilket stof har du brugt ? hvad hedder det ?
  Forresten super fed blog !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jernov

   Tusind tak for din søde kommentar!! 🙂
   Stoffet hedder vist bare “Hvid kunst læder” og kan købes i stof og stil.
   xo 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monki New Arrivals