Monday Look

“ROE”

IMG_3810 Ribbcowage IMG_3752 RibcwoageIMG_3804

coat / ZARA, high neck blouse / ZARA, skirt / ZARA, boots / ZARA, sunnies / NOBRAND, clutch / DIY

Solen skinner i dag så det var tid til at tage min pudderfarvet frakke ud på tur. Det synes jeg den fortjente nu vi er kommet over hele 10 grader i Danmark. Mit hår er ved at være langt igen, som i kan se er mine krøller begyndt at vise tænder – jeg ved ikke om jeg er vild med det, men det er naturens gang (for mig). Jeg er pjattet med min hvide clutch, jeg har lyst til at alt skal være hvidt lige for tiden, tænker jeg snart laver noget mere i det, synes det er alt for lækkert. En dag vågner jeg op og alt i mit skab er hvidt, shit. Håber alt vel hos jer, jeg sidder og kigger på cupcake opskrifter – waste of time. KNUS

//The sun is shining and therefor it seemed right for me today to break in my dusty pink coat, its only out to celebrate that it is over 10 degrees here in Denmark – what a miracle! My hair is getting long again, as you can see my curls are coming out to play, I’m not sure how I feel about that just yet. I am SO in love with my white clutch, I want everything in my wardrobe to be white right now, its a sickness really. Hope everything is well with you, I’m looking up cupcake recipes – waste of time. HUGS

xo

Maria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Look