DIY white pleather clutch

OOTD

IMG_3681 Ribbygghthllage IMG_3657 Ribbssedllage IMG_3668

turtle neck sweater / ZARA, blazer / ZARA, pants / H&M, boots / ZARA, scarf / BURBERRY, bag / LV, jewelry / VINTAGE

Hej venner! Jeg var ude og shoppe med min mor i århus i dag og jeg har købt hele byen, med øjnene. Det er hårdt at være u – rig og rent faktisk skulle VÆLGE, first world problems (føl min sarkasme). Jeg fik denne sweater og denne blazer med posten i går fra Zara, det var de sidste størrelser på deres smækre udsalg som jeg også håber i har fået en lækker og forhåbentlig stor bid af! Det er skønt vejret er blevet lidt mildere så behøver jeg ikke slæbe rundt på min dunjakke, selvom den er lækker. Håber i har fået en god start på ugen og til jer der har vinter ferie, nyd det! KNUS

//Hello dears! I went shopping today with my mom and bought the whole city, with my eyes. Its so tough not being able to buy everything you want, choosing is hard – first world problems (feel free to feel my sarcasm). I got this blazer and sweater in the mail yesterday from Zara, it was the last sizes on their delicious sale and I hope you also got a big bite of the cake! Its so great the weather is getting warmer, it means I don’t have to wear my winter jacket all the time, eventho its a beauty! I hope you had a great start to the week and if you are on spring break, have fun! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY white pleather clutch