Hungry?

DIY white pleather clutch

IMG_3550 Ribbehtthllage IMG_3554

DIY clutch

Hej alle! I går var jeg i stof og stil og købe noget hvidt imiteret læder og noget blåt, og rødt, men jeg har lavet den her clutch i dag i det hvide og jeg er selv ret tilfreds med den taget i betragtning af jeg ikke er super vild på en symaskine. Den er meget simpel at lave og kan laves i næsten alle materialer, man klipper bare to stykker (så stor som man vil have tasken) syer 3 sider sammen, syer lynlås i og voila! KNUS

//Hello everyone, yesterday I went to a fabric store called stof og still  and I picked up some of this white pleather, and some blue and red, but today I made this clutch in the white. I must say I’m pretty happy about the turn out of the clutch, considering I am absolutely no hawk on a sewing machine I think i did pretty well. Its quite simple if you want to make one, just cut two pieces of fabric (as large as you want the clutch to be) sew 3 sides, add a zipper and viola! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hungry?