"ROE"

Case It

Ribhehehllage

Pink clear case here , bling case here

 Hej alle! Jeg fik et nyt cover til min telefon i går med posten, hele vejen fra Hong Kong – tænk alt det den pakke har set! Ej, hvis du lige som mig ikke er en iPhone pige så kan det godt være meget svært at finde et cover til ens telefon men så er det da uhyggelig heldigt at eBay eksistere. Så er der jo råd for alt. Mit gamle cover var blevet meget mørkt i siderne så det skulle ud selvom jeg selv synes det var ret så fint – jeg har selv lagt konfetti ind i covert da det lå og flød nytårs aften. Festligt! Hvis du mangler et cover så tag et smut på ebay og skriv din telefons navn så finder du med garentrisse noget. KNUS

//Hey everyone! I got a new cover in the mail yesterday all the way from Hong Kong – think of the things it must have seen! Sorry, kidding aside, if you are not an iPhone girl, like me, you might find it hard to find a decent cover to your phone but thats where amazing eBay comes in. You can find absolutely everything on there! My old cover was getting dark around the edges so I needed to replace it, such a shame I really liked it – I stuffed it with confetti myself on new years eve. Quite festive. If you are in lack of covers just pop on to eBay, search and you will find! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"ROE"