Ever so Casual

Grey Days

IMGds3095 Ribbeggddllage IMG_3047 Ribbhhhllage

jacket / here , scarf / here , sweatshirt / VS pink , bag / Vintage , jeans / H&M , PVC boots / bianco shoes

Hej alle! Glædelig lørdag (aften) Jeg har tilbragt min dag på aros kunst museum sammen med mine forældre og ellers været lidt rundt og gøre århus (mest magasin) usikker. Det er heldigvis ikke særlig koldt her i lille Danmark så jeg kan godt snige mig i min nye jakke selvom den er ret tynd, men den er alligevel varm. Kansas som har samarbejdet med Mads Nørgaard om at lave den her jakke er et mærke som også laver arbejdstøj, så kvaliteten fejler intet. Super lækkert! Støvlerne er monster gamle men de er evigt fede, lak er lige mig. KNUS

//Hello everyone! Merry saturday! I have spend my day with my parents in Århus at the amazing Aros museum of art and then I’ve just been around town, taking photos, buying stuff and doing stuff. Its not very cold here in little Denmark so luckily I can wear my new jacket, its quite thin but still warm. Kansas who worked on this jacket in collaboration with Mads Nørgaard actually used to make clothes for craftsmen so its an awesome quality. My boots are old but fab! I hope you had a great day! HUGS

xo

Maria

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ever so Casual