Bomber Jacket

Ever so Casual

Ribbenewwllage

jacket / ZARA, vest / PRIMARK, sweater / PRIMARK, jeans / H&M, shoes / ZARA, bag / LV

I dag skal jeg på arbejde igen efter næsten en hel måned fri fra at være tjener, det bliver nok meget godt. “Det er penge” siger jeg til mig selv, men ak. Jeg har været meget casual i dag som i nok kan se ovenover, stille og rolig. Håber i har haft en dejlig lørdag, i morgen skal jeg bare slappe af. KNUS

//Today for the first time in almost a month I’m going to work again as a waiter, its gonna be alright I guess. I keep telling my self “its money” like it helps, sigh. I have been rocking quite the casual outfit today as you can see, not much to tell just chillax. I hope you had a great saturday, tomorrow I’m just gonna relax and do whatever i want. HUGS

xo

Maria

1

  • Martial

    it is good to have been able to rest you before resuming work, nice holding

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bomber Jacket