Its Really Fall

New Zara Boots

IMG_2829 Ribbehshse IMG_2834

Zara wide heel ankle boot here

Hej alle! Fik en  fantastisk pakke i går fra DHL, den var stor, den var firkantet og den kom med special levering! Elsker fragtmænd når de har pakker med! De her støvler har været på min ønskeliste i godt en måned men de er bare blevet udsolgt igen og igen og jeg er ikke verdens hurtigeste til at trykke køb, men nu er de endelig mine! De er fantastiske fordi hælen er tilpas tyk til at det kan være en hverdags støvle selvom den er shiny og så er de smalle hvilket er godt for mig for jeg har små, smalle fødder, trods jeg er godt en kilomenter høj. De er ret billige til kun 650, linket er oven over. KNUS

//Hello everyone! I got the most amazing package yesterday from DHL, it was big, it was boxy and it came with special delivery! I love the delivery guys when they come bearing gift! These boots has been on my wish list for about a month but they have been sold out forever! But now they are finally mine! They are amazing because the heel is thick so they are great for everyday even though they are shiny! And then they are very slim which is good for me because even though I’m like a mile tall I still have quite small and slim feet. They are really cheap so go check them out in the link above! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Its Really Fall