Cropped Stripes

Navy Mesh

Ribgtglage IMG_2909 Ribbehhcollage

coat / ZARA, top / BRUUNS BAZAR, skirt / H&M, boots / ZARA, bag / VINTAGE

Jeg var i Århus i weekenden til noget smags noget i ridehuset, det var super hyggeligt, det er specielt dejligt lige at få et break fra alt det arbejde (selvom jeg faktisk skulle arbejde igen om aftenen) men men, jeg skal heldigvis afsted igen den 1 decemeber på juletur med mine dejlige kammerater. Den her uge står den på 9 to 5 arbejde igen. KNUS

//I went to Århus this weekend to a taste thingy event, it was really nice, especially when I work so much, a break is indeed needed (even though I actually had to work that night again) but luckily I am also going on the first of december for a christmas shopping spree with my lovely friends. This week its work 9 to 5 still.. HUGS

xo

Maria

 

 

1

  • Sisters Style

    Du poster altid nogle utrolig flotte billeder, og din stil er helt fantastisk!:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cropped Stripes