New Zara Boots

Missing Some Summer

IMG_0652

Pic from LA this summer

Hej alle! Jeg synes godt nok det er koldt, og det er gråt, og det er trist og jeg kunne blive ved. Jeg savner rigtig meget sommer kjoler og (delvist) brune ben. Synes bare lige pludselig det blev meget efterår/vinter. Jeg arbejder stadig som en lille hest, glæder mig til weekenden hvor min kæreste kommer, selvom jeg stadig skal arbejde. KNUS

//Hello everyone! O.m.g it is just me or is it really cold and grey outside right now? Im really missing summer and sun dresses and (sorta) tan legs. I just think that bam and it was suddenly late fall / winter. Im still a busy working bee, so excited for it to become weekend, my boyfriend is coming – but I still have to work. HUGS

xo

Maria

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Zara Boots