The Brow Magic

Its Really Fall

IMG_2815 Ribbkjhgtllage Ribbetlælage IMG_2806 Rnununage

hat / JESSICA SIMPSON, sweater / MOSS COPENHAGEN, jacket / VILLA, scarf / BURBERRY, pants / VINTAGE, boots / STEVE MADDEN

Hej alle! Det er for alvor efterår i de her dage synes jeg, vådt og koldt og knap så flot mere. Men jeg har heldigvis haft fri mandag og tirsdag hvilket har været så dejligt, min kæreste har været her og jeg har bare rå hygget mig. Men i morgen kl 07 skal jeg på arbejde igen. Oh altså. Jeg har været på biblioteket i dag og hente magasiner, det er fantastisk! Fik også en rimelig lækker pakke i dag, i får at se hvad det er i morgen. KNUS

//Hello everyone! It is really fall these days, its wet, its cold and not as pretty as it was a month ago. But thats how the year goes. I was so fortunate that I had monday and tuesday off which was lovely, my boyfriend has been here and I have just been cosy. Tomorrow I work at 07 am again. Oh well.. I was at the library today to pick up magazines! Devine! I also got something amazing with the mail today, you will get a peak tomorrow. HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Brow Magic