Missing Some Summer

Cropped Stripes

IMG_2854 Ribbejdhdllage IMG_2856 Rihdhdhde IMG_2845

blazer / GESTUZ, crop top / ZARA, shorts/ VINTAGE, watch / ARNE JACOBSEN, boots / ZARA, bag / 80’s VINTAGE

Jeg er ret forelsket i min zara cropped bluse, jeg har den på lidt for meget for tiden tror jeg. Men jeg kan ikke lade være. Den koster kun 99 kroner på siden og kan findes her. Det er monster koldt udenfor, jeg glæder mig til at finde min vinter jakke frem og måske købe nogle nye støvler! KNUS

//Im pretty much totally in love with my cropped zara top, I wear it a tat too much these days, but what the hell. Its only 99 kroner ($20) on the site and can be found here. Its freaken freezing outside so Im considering pulling out my winter coat, but maybe a need a pair of new boots? HUGS

xo

Maria

4

 • emma bq

  Hvad størrelse har du din i? jeg er normalt en xs, men s strammer helt vildt meget på mine arme.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Elisabeth Just Jernov

   Hej! Min er en størrelse small, men den er MEGET stram på armene, tænker at den kunne stoppe mit blod omløb 😉 KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • This outfit is perfect, awh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This outfit is perfect, awh, like pretty much everything on here:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Missing Some Summer