Progress

Hair Volume Review

P1160073 P1160079

 

Hej søde mennesker! Jeg har på youtube fået nogle spørgsmål omkring mit hår, nogen synes det er blevet længere, nogen synes det ser tykkere ud osv osv. Derfor vil jeg lige dele med jer hvad der er sket med det. Jeg har fra naturens hånd krøller, men meget tyndt og det kan ikke blive længere end omkring min skulder. Så knækker det bare af. Så derfor begyndte jeg at kigge mig lidt rundt omkring efter noget som kunne hjælpe og jeg fandt disse piller som hedder hair voulme. Jeg har taget dem hver dag i omkring 6 måneder og ikke kun er mit hår vokset ned over min skulder, uden at knække men det er også blevet noget tykkere. Det tog lige lidt tid før jeg kunne se resultater, men de er helt fantastiske. Jeg skal også have et par pakker med til USA (: – kan købes i matas! KNUS

//Hello people! I have been getting some questions on youtube about my hair. Some say it looks longer, some say it looks thicker and so on – therefore I am going to share with you what happend to it. I have natural curls but very thin, flimsy hair and it never grows any longer than my shoulder, it just breaks off after that. Therefore I began to look around for something that could help my hair feel better and then I bought these pills. Ive been taking them everyday for 6 months, it took sometime before I saw results but now my hair has grown past my shoulder and its much thicker – Im taking some with me to the united states too – they are available in Matas and on matas.dk HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Progress