Daytime Nighttime

Simple Look for Simple Money

Skærmbillede 2013-06-02 kl. 21.50.33

 

1. Cheap Monday Shiloh Sweatshirt www.shopzoeonline.com , 2. Zara Flat Sandals With Metallic Plate www.zara.com , 3. Cheap Monday Point www.needsupply.com , 4. Zara Ripped Denim Pencil Skirt www.zara.com

Hejsa! Sidder her til morgen på polyvore og laver lækre outfits! Jeg skal til pilates kl. 10.10 men ville lige dele det her med jer inden jeg tager afsted. Er det ikke fedt?? Elsker helt simple sommer looks, det ser så lækkert og effortless ud på en måde? Elllsker sandalerne fra Zara, kunne godt lige købe dem bare en lille smule, “Hej zara, str 38 tak! Nej? Hvad? Hvordan kan det være i ikke sælger uden at få betaling, underligt..” Håber i får en skøn dag! KNUS

//Hey there! Sitting here spending time on polyvore and creating awesome outfits! Im attending pilates at 10.10 but I just wanted to share this with you before I go. Isnt it delicish? I love love love these super simple summer looks, its so cute and effortless – looking effortless is epic. I love the sandals from Zara, I might just like to buy them, just a little. “Hello Zara, size 38 please? No? – Oh you dont take no cash? Strange”.. Hope you guys have a great day! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daytime Nighttime