Hello World

Jump Suits in Summer Weathers


Skærmbillede 2013-06-08 kl. 00.22.55 Skærmbillede 2013-06-08 kl. 00.23.30

 Jumpsuit / F21, Sandals/La Rona, Bag/ LV Neverfull, Belt / F21

Hej søde læsere! I går var det en dejlig sommer dag igen, det er stadig ikke mega varmt men vi lader som om! Har været på galleri i går med min kæreste og mine forældre og ovenfor ser i hvad jeg havde på. Jeg elsker mit jumpsuit fra forever21 det er slasket og lidt for stort men det er evigt chic! Håber i havde en skøn fredag! KNUS

//Hello readers! Yesterday was yet again a nice summer day, still not really hot but I pretend it is. I was at a gallery opening with my boyfriend and my parents and above you see what I wore to the occasion. I love my F21 jumpsuit, its slouchy and a little too big but its forever chic! Hope your friday was wonderful. HUGS

xxx

Maria 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello World