Jump Suits in Summer Weathers

Its about Color

P1150373

 

Hej alle! I dag er det lørdag og jeg har været ude og løbe fra morgenstuden af! Jeg er i Silkeborg hos mine forældre og det betyder hygge! Håber at jeres lørdag forløber sig dejligt ligeså, håber på at komme ud og tage outfit billeder senere i dag! KNUS

//Hi everybody! Its saturday and I’ve been out for a run this morning. Im in Silkeborg with my parents which means I can relax and be cozy. I hope your saturday is also great, Im hoping for the chance of some outfit pics later today! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jump Suits in Summer Weathers