Anchor

In these Waters

Skærmbillede 2013-06-23 kl. 21.39.44 Skærmbillede 2013-06-23 kl. 21.40.33

 Sweater/Revolution, Dress/Vintage, Low top Converse, Bag/Urban Outfitters

 Hej alle! Så kom billederne endelig op. Jeg har lånt den her awesome sweater af en af mine kammerater, Sebastian. Jeg ELSKER den! Den er mega fed, jeg får ikke rigtig købt noget nyt tøj før jeg kommer til USA så nu må jeg søge til andre mindler. Det er lidt koldt i DK lige nu så det er desværre nødvendigt med en sweater ud over kjolerne. Jeg har en studenteruge forud for mig, modelskole i KBH er blevet rykket til ugen efter, så nu skal der bare trænes igennem! KNUS

//Hey sweet people! Finally pics are up. I borrowed this awesome sweater from a good friend of mine Sebastian. I LOVE it! Its super cool and because I dont get to buy much clothes before the USA I have to borrow some for a while. Its kinda cold in Denmark right now so its necessary to wear sweaters over your dresses! I have a fit week in front of me, the modeling school in Copenhagen has been moved to next week. HUGS

 xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anchor