Simple Look for Simple Money

Hello World

P1130386 P1130385

 

Hej alle! Klokken er tidligt, man kan vel egentlig også sige den er sent. Klokken er næsten halv 3 om natten og jeg er mega træt men jeg magter ikke at slæbe min rumpe ind i seng. Det kommer nok når jeg er færdig med at blogge. Har været lidt stille her på det sidste, synes bare min uge har været hektisk selvom jeg har fri. Håber at alle søde læsere har det godt! Venter spændt på hvornår jeg får tid til outfit billeder! Føler jeg mangler nyt tøj. KNUS

//Hello loves! its early in the morning, or maybe its late at night, I dont know – its almost 2.30 in the morning and I am so tired. Seems like im even tired enough to not want to get off my computer, but I need to get my but to bed! Its been quiet on the blog for a couple of days, im sorry, ive just been super busy eventhough im off school! Im hoping to find sometime to do some outfit shots, its just so annoying – I feel like I need new clothes! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple Look for Simple Money