Doing this these Days

Gingers Guide ☼ How to Survive Summer

P1150587

 

Hej søde læsere! Har netop uploaded en ny video, som i kan se ovenfor er det noget med hvordan man overlever sommer solen som rødhåret eller hvis man har meget sensitiv hud. Jeg er ihvertfald en af dem, jeg er lige nu meget fokuseret på hvad jeg skal have med og hvordan jeg kan forberede mig til Los Angeles, specielt pga solen. Jeg er altid total hummer offer! Håber i kan lide videoen! KNUS

//Hello readers! I just uploaded a new video on how to survive the summer sun if you are a ginger or you just have sensitive skin. I am one of them for sure, right now I am so focused to how I can prepare and what I need for LA, its so hot there! Im always the burned lobster in the corner! Hope you like the video! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Doing this these Days