Gingers Guide ☼ How to Survive Summer

Getting Fitter, Feeling Better

Skærmbillede 2013-06-13 kl. 23.57.44

 Left/Me, Middle/Homemade frozen yoghurt, Right/Going for a run

Hej alle! Laver lige en lille update på min træning til jer, synes selv at inspiration til at være mere fit og træne mere er mega fedt så derfor ville jeg lige lave lidt til jer også. Hvis nogen af jer følger mig på instagram ved i at jeg går meget op i hvad jeg spiser og jeg prøver så vidt muligt at træne 4 – 5 gange om ugen + 1 løbe tur. Ikke mere løb end det da jeg ikke er udstyret med verdens bedste knæ. Det midterste billede er frossen yoghurt som jeg selv har lavet, smager ligesom is men det er ikke fuld af alt muligt crap. Hvis i vil se mere af sådan nogle indslag her skal i bare sige til! KNUS

//Hello people! Just doing a little update on my fitspo for you! I personally love fitspo and to see how people are doing on their workouts. If any of you follow me on instagram you probably know that I watch very much what I eat cause I dont want to put whatever into my tummy, its not a trashcan. I try to workout at least 4 – 5 times a week and then 1 run, only run because Im not equipped with the greatest knees. The middle picture is frozen yoghurt that I made myself, tastes like icecream its just not full of sugars n crap. If you would like me to do more posts like this, let me know! HUGS

xxx

Maria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gingers Guide ☼ How to Survive Summer