In these Waters

Do the Rump

Skærmbillede 2013-06-25 kl. 18.26.33Hej søde mennesker! Lidt tirsdags inspiration til jer derude! Det er gråt udenfor i dag og i morgen kommer der en mand og ser på mit kamera, håber han vil købe det så jeg kan få et nyt! Men nu må vi se, jeg skal til at lave mad og i aften står den på hygge, jeg orker ikke at tage i byen, selvom det er studenteruge. KNUS

//Hello people! a little tuesday inspo brought to you by yours sincerely. Its gray out and tomorrow a man is coming here to take a look at my camera and hopefully he buys it so I can get a new one. I am about to make dinner, and tonight is just gonna be a cozy night, I cant go out more even though all my friends are. HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In these Waters