Sneak Prom Peak

Summer Girl

Skærmbillede 2013-05-10 kl. 23.22.42

 

Hej alle! Jeg sidder lige nu og ser tøse film imens jeg kigger på tøj på ebay. Jeg glæder mig så meget til sommer, jeg vil have shorts på og strikkede toppe. Lige nu please! Regner stærkt på at komme ud og tage billeder til bloggen i morgen, har du forresten husket at checke den nye video ud på youtube? Lige lagt op i dag. Håber i  har det godt! KNUS

//Hello my loves! I am sitting on my couch watching girl movies and eye shopping on ebay. I am so so so excitet for summer and I cant wait for it to get here and it better be fast! I just want to wear shorts and crochet tops everyday! I am very strongly depending on the weather tomorrow so I can go out and take some photos. Did you get a chance to watch the new video I put up?? Please doo! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Prom Peak