New Video

Its a Day

Fotografi den 24-05-13 kl. 15.23 Fotografi den 24-05-13 kl. 15.24 Fotografi den 24-05-13 kl. 15.24 #3

 

Hej søde læsere! I dag sidder jeg til afsætnings eksamen, skriftligt selvfølgelig, jeg har eksamener i dag, i morgen og på fredag. Ohh for pokker – alt det skole er heldigvis snart ovre. Jeg kan simpelthen ikke finde en dimissions kjole jeg gider, det er træls! Håber at jeres onsdage er super awesome, skal ned og træne senere! KNUS

//Hello people! Today I am in one of my finals, exhausted, I have them both today, tomorrow and friday, seems like it never ends. Lucky for me its over soon and im looking forward to it, only thing is I dont know what dress I want to wear on my graduation day, oops. I hope your wednesday is awesome, im gonna go work out later! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Video