Spinach Pancakes

Insta Me

Skærmbillede 2013-05-07 kl. 09.36.46

 

Jeg er meget aktiv på Instagram, det ved du nok hvis du følger mig. Poster nok 3 – 4 billeder om dagen. Får tit mange spørgsmål omkring min diet og mine træningsvaner. Hvis i har lyst til at få flere blog posts om det så sig endelig til. Håber at i har en dejlig, dejlig dag so far. Jeg skal holde hotdog dag med mine kammerater i dag og jeg glæder mig SÅ meget. Så i dag er det ikke lige det sundeste måltid. I morgen er der galla. KNUS

//Im a very active instagrammer, as you probably know if you follow me there. I probably post 3 – 4 pics a day. I very often get questions about my diet and workout routines. So if you’d like to see more posts about this please let me know. Today I am hosting hotdog day at my apartment with my friends and its gonna be awesome. I love hotdogs so today Im not gonna be very healthy. Tomorrow prom. HUGS

xxx

Maria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinach Pancakes