Make Your Sweatshirt Look Better

Friday Inspo

Skærmbillede 2013-05-03 kl. 11.44.26

 

Jeg synes personligt at Zara laver noget af det fedeste hverdags tøj og sko i hele verden. Næsten alt de laver er lige min stil. Jeg var lige på polyvore og besluttede mig for at jeg ville dele et drømme set med jer som jeg lige lavede. Det hele er (vist) på zara.com håber i kan lide det! KNUS

//I personally think that Zara makes some of the most amazing everyday wear in the world. Almost everything the create is exactly my style. So I just visited polyvore and decided that I wanted to share this “dream set” with you that I just made. I am pretty sure its all available on zara.com, hope you like it! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make Your Sweatshirt Look Better