Summer Girl

Everyday Look

Skærmbillede 2013-05-12 kl. 15.57.41

 

Hej alle! Jeg er hos mine forældre her i weekenden. Det er dejligt at være “hjemme” en gang i mellem. Jeg fik heldigvis lige taget nogle outfit billeder i dag nu vi var ude alligevel. Jeg er meget “neutral” i dag, ved ikke hvorfor men så længe man har stiletter på så er alt jo lidt mere festligt. Håber i har haft en dejlig weekend! KNUS

//Hello loves! I am crashing at my parents this weekend, so nice to be home. Luckily I got a few pictures taken today of my outfit. Im very neutral today but as long as you pop on a pair of stilettos everything looks great. Hope you weekend was great! HUGS

xxx

Maria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Girl