With and Without the Jacket

Tests

Fotografi den 24-04-13 kl. 08.08 Fotografi den 24-04-13 kl. 08.20 Fotografi den 25-04-13 kl. 14.13 #3

 

Hej alle! Undskyld mit totale fravær på det seneste, men jeg har siden mandag siddet i terminsprøver til halsen, 5 timer hver eneste dag og så skulle jeg læse op i weekenden. Meget foto sjov og frihed bliver det sgu ikke til. Men nu har jeg lige afsluttet det hele og har fri i morgen, awesome! håber stadig i hænger ved, nye outfit billeder kommer snart. Forresten er der en ny video på youtube! KNUS

//Hey guys! Sorry for my absence, I have had a whole week of 5 hour tests everyday, so tired now! Plus I also had to study all weekend before. But now its finally over, just finished my last one and I am off tomorrow. Awesome. I hope you are still out there reading the blog. love to you! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

With and Without the Jacket