Chictopia

Nr. 6

 

Skærmbillede 2013-04-28 kl. 17.04.30 Skærmbillede 2013-04-28 kl. 17.05.52

Hej alle! Her får i søndagens outfit, jeg håber i kan lide det. Jeg er virkelig begyndt at gå i summer mode, jeg orker ikke mere kulde nu. Det eneste jeg tænker på er shorts, brune ben og bikinier (også selvom jeg ikke får brune ben) Men altså her er dagens outfit, med en af mine nye “easy hairstyles” som er blevet en favorit. Håber i har haft en dejlig weekend! KNUS

//Hello loves! Here I give you todays outfit. I hope you like it. I am in super summer mode, cant take more cold, I just want there to be sun and summer. Todays outfit is featuring one of my new and very easy favorite hairstyles. Inspired by lazy me but still looking good I think. Hope you had a great weekend! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chictopia