Up Soon

Spring a’ ding ding

Skærmbillede 2013-03-26 kl. 17.18.18 (1)Skærmbillede 2013-03-26 kl. 17.20.21

blazer/minimum, dress/urban outfitters, blouse/target, pantyhoes/asos, clutch/thrifted, scarf/snob

Hej Alle! Jeg har de vildeste tekniske problemer, jeg har prøvet at uploade billeder til instagram hele dagen og det virker ikke, bagsmækken på min bil vil ikke klappe i og nu vil min egen computer ikke uploade billeder til min blog. WTF??? Orker det ikke. Men nu sidder jeg her ved min kærestes computer og får endelig dagens outfit op på bloggen. Håber i kan lide det, og jeg håber ikke mine problemer bliver større, jeg magter det ikke og nu går jeg i seng! KNUS

//Hey guys! OMG I just have the worst technical problems ever, ive been trying to upload pictures to instagram all day and it just doesnt work, then the trunk of my car wont close and now my computer wont upload photos to the blog, I mean really?? Come on… Well now im sitting here at my boyfriends computer and finally getting todays outfit up on the blog. I hope very much you like it, and I hope my problems ends right here right now because I am gonna go to bed! HUGS

xxx

Maria 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Up Soon