Spring a' ding ding

Red In Your Face

Skærmbillede 2013-03-28 kl. 09.17.43 Skærmbillede 2013-03-28 kl. 09.18.07

 

Hej Alle! Brugte hele dagen i går på at filme udenfor. Jeg er nemlig igang med en video som hedder “How I Style A Red Blazer” nemlig ja. Så jeg tænkte lige da vi skulle til at slutte at vi lige kunne lave nogle blog billeder også, så dette er et af lookene som kommer på youtube, hope you like it!! KNUS

//Hey everyone out there! I spend the whole day yesterday filming a new video that is gonna be up on youtube soon, its gonna be called “How I style A Red Blazer” So keep an eye out for that if you are interested. This is one of the looks, I hope you like it! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring a' ding ding