Gold Sparkle

With The Blazer In The Snow

Skærmbillede 2013-02-17 kl. 17.30.31 2

 

Blazer/Gestuz Dress/Vintage Tights/eBay Boots/Bianco Bag/LV

Hej alle! Lige et hurtigt outfit billede fra denne weekend, jeg ville rigtig gerne være lidt business men samtidig piget og det her var hvordan det kom til at se ud. Jeg følte mig super tilpas i det hele dagen, fik forresten en KÆMPE kasse tøj fra en af mine mors veninder og det er awesome! Glæder mig til at have det på der var en masse lækre mærker som Margit Brandt, Bruuns Bazar og Marlene Birger. KNUS

//Hey guys! Here is my weekend outfit, was going for something business and girly and I loved this! Felt good all day. I just got a huge box of clothes from one of my mothers friends and there are some amazing brands in there. Cant wait to wear it! Hope you are well!

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold Sparkle