Amazing Skin Care

Taking the Bumpy Road

Skærmbillede 2013-02-22 kl. 13.30.36

 

Skærmbillede 2013-02-22 kl. 13.30.56

 

Hey alle! Så kom jeg alligevel ud og tog billeder af mit tøj i dag, har lige for nylig fået denne trøje med “bomber” på og jeg er helt vild med den, jeg er begyndt at blive mere glad for farver, ENDELIG! Tasken er vintage og har været min mors. Jeg synes den er så flot selvom broderiet er begyndt at falme lidt. Håber i kan lide det (: KNUS

//Hey Lovely’s! Here is what I wore today, the “bumpy” jumper is something I recently got, I LOVE the color, and I think its good for me to wear a little more color, its bad to only stick to greys, as I tend to. The bag is vintage and was my moms before, I think its so pretty even though the stones are comming of.  I hope you like it! xxx


xxx

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazing Skin Care