Preppy

Shoe Dazzle

Jeg har måske fundet de aller mest perfekte sko lavet ind til videre. Jeg føler at jeg virkelig har brug for dem men jeg ved også at jeg virkelig virkelig ikke har råd til dem. Ikke engang en lille smule. Det følelses som om man skal være kendt før man kan have Louboutins på. De er så flotte og deres lyse hindbærfarve er så fantastisk og nitterne er prikken over i’et! Jeg har forresten fået 50 likes på instagram på et outfit billede, det har jeg aldrig prøvet før! Det er ikke så mange for andre men det er vildt mange for mig! KNUS

//I may have found the perfect heels, I need them, I want them and I can’t afford them. But thats kinda the beautiful side of life isn’t it? Feels like you have to be famous to wear Louboutins. They are amazing and I love this raspberry color and the studs! LOVE, hope you are well guys! I am totally overwhelmed I got 50 likes on a picture on instagram and I know its not a lot but it is to me!! Awesome!//

xxx

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Preppy