Apartment Life

Review: Rimmel Exaggerate Lip Liner (Red Diva)

Da jeg var i Matas her den anden dag faldt jeg over den her lip liner fra Rimmel, jeg har længe ledt efter en rød lip liner som jeg kunne bruge når jeg har røde læber “på”. Jeg har i dag filmede en “first impression” video til youtube altså hvad jeg synes om den og nu vil jeg så skrive hvad jeg synes om den. Først var den meget blød og cremede men efter at have haft den på i ca 3 timer blev den nogenlunde tør og smittede ikke længere af. Så tog jeg ned og trænede og da jeg kom hjem var mine læber stadig røde men mere tørre, så filmede jeg det sidste af min video og tog det sidste læbestift af med lidt papir. Efter 6 timer er mine læber stadig røde og nu lidt mindre røde siden jeg tørrede dem. Men jeg må sige jeg er yderst tilfreds med dette produkt, det holder super godt! Så hvis i skal bruge en rød lip liner, er disse billige og i god kvalitet til pengene! Farven hedder 024 Red Diva! Håber i har det godt! KNUS

//So I went to Matas just to look around and I fell over this lip liner from Rimmel, I’ve long been looking for a lip liner in red to match my red lipsticks. I decided to try this out so today i filmed a “first impressions” video for youtube and I thought id do a mini review here on the blog aswell! First when i put it on it was soft and creamy, and a little difficult to work with, and then after about 3 hours of wear it became kinda dry but not flakey. Then I went to Yoga class and came home with a total of 6 hours of wear and filmed the last of the video. I wiped of the dry color with a paper towel and very little came off but my lips underneath was kinda stained and now they are still a little red. So I must say I am very pleased with this product, its super long lasting and its a good quality for the money. So if you are looking for a red lip liner to a reasonable price this is it! The color is called Red Diva and is nr. 024. Thank you for reading my blog!

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apartment Life