Saturday Party Out

Crop it Up

Skærmbillede 2013-02-26 kl. 10.44.28

 

Skærmbillede 2013-02-26 kl. 10.43.23

 

V-neck crop top / Margit Brandt, Braided Belt / Moss Copenhagen, Cardigan / Inwear, Glossy Pants / Asos, Glossy Boots / Asos, Bag / Louis Vuitton, Beanie /Boyfriend Steal

Hej alle! Så kom de endelig mine længe ventede og meget længe udsolgte Glossy Pants fra Asos, man kan knap nok sidde ned i dem men de er helt helt helt fantastiske og så unikke at jeg slet ikke kan lade være at elske dem! Elsker alting som udviser et hvis statement. Looket fik god modtagelse på chictopia og blev udvalgt på stylegallery som bedste looks i denne uge! Nice! Håber i får en dejlig dag, jeg får veninder på besøg i aften! KNUS

//Hey Love’s! FINALLY my long waited and very very long “out of stock” Glossy Pants from Asos is here! OMG I love them and I want to wear them all day! I can barely sit in them because the material is so stiff but I can’t help but love them, for me – everything that makes a statement is impossible for me not to love! My look got a very good response on chictopia and even got picked as “chosen” outfits this week on style gallery! NICE! Hope you will have a great day! Im having my girls over for dinner. HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday Party Out