No Makeup is Sexy!

Apartment Life

 

Selvom jeg savner min mor og far, så må jeg sige at jeg elsker min lejlighed. Min og Mathias’ lejlighed. Det er rigtig dejligt ikke at have så langt til skole, og det er rart man kan ligge i sin sofa hele dagen hvis man vil. Det har taget mig lidt til at kalde det for hjem, og jeg ved ikke helt om jeg er der endnu men det er ihvertfald der hvor jeg bor og der er rigtig dejligt. Det er dejligt at have sin søde kæreste rundt om sig hele tiden, også selvom han spiller computer. Ville lige vise jer nogle billeder fra vores liv som det er lige pt. Det kommer jo snart til at ændre sig til sunny california (: Hyg jer!

//Eventhough I miss my mom and dad, I must admit I love my apartment. Mine and Mathias’ apartment. Its awesome that its not to far from school, and its great to be able to do whatever. I haven’t yet gotten the feeling that its home, but its where I live for sure, home will always be my parents house but the apartment is a lovely place to be. I love having Mathias around 24/7 also despite the computer games (; I just wanted to show you a few pics of out life, its gonna change soon to sunny california, have a great day!//

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No Makeup is Sexy!