Featured in Costume Streetstyle

Amazing Skin Care

P1090750

 

Hej alle!

Ole Henriksen er meget hurtigt blevet en af mine all time favoritter inden for hudpleje, jeg har udvalgt 5 af mine ynglings produkter som jeg lige vil skrive lidt om. Først og fremmest, jeg har aldrig rigtig fundet det nødvendigt at gøre ret meget andet ved min hud end lidt fugtgivende creme men siden jeg har fundet ud af hvad det kan gøre for huden at rense og hjælpe den lidt på vej er den blevet meget flottere og bedre!

Foaming Cleanser: Den er lavet af afrikansk rød te og dufter helt fantastisk, den er fyldt med anti oxidanter og er super cremet og lækker så man ikke tøre ud. Den kan fjerne makeup men kradser ikke på sensitiv hud! Den kommer ud i skum og er nem at fordele i ansigtet som en ansigts sæbe.

//made from african red tea, super gentle and cleansing and can even be used on sentitive skin! Packed with anti oxidants.

Face Mist: Også lavet af Afrikansk rød te som ovenstående, men denne indeholder også hvid te og granatæble som er naturens mest aktive anti oxidanter, det er en tonic som strammer dine pore og giver den hud glød. Jeg bruger den til at fjerne mit ansigts overskydende makeup inden jeg går i seng og den er helt fantastisk. Den fjerne alle affaldsstoffer og den alene har gjort min hud meget bedre meget hurtigt!

//made with red and white tea along with pomegranate which is natures most active anti oxidants, it tightens pores and gives skin glow and my skin has improved dramataclly and really fast using this, I use it every night to take off excess makeup. 

 Invigorating night gel: Den grønne nat creme som arbejder sammen med hudens eget reperations system og hjælper hudens urenheder natten over, den er olie fri og lavet af alger og alpha hydroxy syrer som hjælper hudens tone. Super lækker natcreme som giver huden et dejligt skær når du vågner.

//The green night gel that works together with the skins own repair system, its packed with alpha hydroxy acids which will make you wake up with a more even skin tone and its true!

Sheer transformation: Hjælper med at udligne forskellige farver i huden som hvis man har et ar eller en fregne man er ked af så man får en mere ens hudtone. Den er super lækker og let at have på og så synker den lige ind i huden, hurtigt og effektivt.

//This light wipped face cream sinks right in the skin to even out color “flaws” its packed with vitamin C and skin feels great wearing it. 

Truth serum collagen booster: nu til den lille gule som er en daglig vitamin pille til din hud, uden du behøver synke det. Den har så mange fordele og vitaminer at jeg ikke vil skrive dem alle sammen, men vitamin C, E og grøn te er bare nogen af dens fantastiske ingredienser. Den binder fugten og plejer hele dagen, OG så dufter den af slik. Konge!

//The little yellow wonder worker, it has so many vitamins that I won’t write all of them down. Vitamin C, E and green tea is just some of the amazing things they have put in this product, it binds moisture and nourishes’ all day long! AND it smells like candy. Awesome.

xxx

Maria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Featured in Costume Streetstyle