Lookin' so Different

So Good

Hej Bloggen! Undskyld at jeg har været en anelse fraværende men jeg havde virkelig brug for en fri weekend, jeg har sovet længe, spist hvad jeg ville og i det hele taget gjort hvad der passede mig og det var awesome! Men jeg har lavet den her collage på polyvore som jeg lige ville dele med jer, ELSKER de her Jeffrey Campbell støvler de er så mega fede! Og en lys grå maxi nederdel med slis er noget jeg længe gerne har ville have. Kan i lide det?? KNUS

English:

Hey guys! Sorry the blog has been a little slow over the past time, I just REALLY needed a slow slow slow weekend. I have slept in, I have eaten what I wanted, I have not worked out at all and Ive gone to bed when I liked, it was E.P.I.C ! But I wanted to show you this that I made on polyvore, i OMG love these Jeffrey Campbell shoes, they are just so rough and spiky. The light grey maxi skirt with the slit is something I have been wanting forever, and the white tank is a must for me in my wardrobe! I hope you like it (:

xxx

Maria

1

  • Ida

    Den grå pencil er super fed, og også lidt fræk med den høje slids

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lookin' so Different