Happy New Year!!

Leather Baby

Jacket/Gestuz, Studded Sweater/River Island, Bag/Vintage, Pants/H&M, Boots/Dr. Martens

Hej bloggen! Sidste år (sidste uge) var jeg ude og tage nogle outfit billeder og nu er de endelig oppe, jeg sidder lige nu oppe i skolen for første gang i en måned! Help me! Men så tænkte jeg at jeg lige kunne blogge lidt her i afsætnings timen i stedet for at lave opgaver, jeg har også haft hånden op mindst 4 gange så det må være nok for i dag (: kidding. Ej men jeg har mine nye “læder” bukser på fra H&M som jeg fik i julegave, de er super awesome, men har et lidt underligt fit som får mine lår til at se lidt store ud. Men fred være med det! Håber i har det godt denne torsdag! KNUS

English:

Hey everybody! Im at school right now for the first time in a month, so weird! So thought id blog a little instead of paying attention (: kidding, in these pics that were taken last year aka last week, I am wearing my new and beloved “leather” pants, and dr. martens boots. Hope your new year is going well so far.

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy New Year!!