Top to Toe Army

It Was Just One of Those Things

Hej bloggen! Så blev det torsdag og i dag skal jeg hjem til min kærestes forældre og spise ligesom vi gør hver torsdag. Glæder mig mega meget til lørdag da jeg skal til Århus og shoppe lidt, mmm (: Har taget outfit billeder til bloggen i dag men dem må i vente med til i morgen, håber i bliver hængende! Hvis i ikke allerede har set det er der en ny video oppe på min youtube kanal omkring nogle julegaver og hvad ved jeg. Håber i har det godt, jeg sidder bare her i min lejlighed med dårlig samvittighed over at jeg burde være nede og træne, men god damm it jeg gider ikke! KNUS

English:

Hey guys! Its thursday today and Ive been out shooting some outfit pics for the blog, but they won’t be up before tomorrow. Hope you will be there to check them out then. Saturday Im gonna go shopping a little in Århus, gonna be nice to get out. Hope you are all doing good, I’m just sitting here in my apartment instead of at the gym where I really should be. Shame on me!

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top to Toe Army